Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2006

Respect

Τι άλλο να θέλει ένα γκρουπ στο ξεκίνημά του, όταν έχει το respect του Μάκη Μηλάτου, ενός από τους λίγους (μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού) πραγματικούς μουσικοκριτικούς στην Ελλάδα; Εμείς θεωρούμε τιμή μας και μόνο που έγραψε για τη δουλειά μας, ενώ η χαρά γίνεται διπλή απ'τη στιγμή που το CD μας καταχωρήθηκε στις προτάσεις που αξίζουν τον κόπο. Ιδού λοιπόν η κριτική του, που δημοσιεύτηκε στην Athens Voice (23-29 Νοεμβρίου 2006):

"Οι Night On Earth με το άλμπουμ "Stage/Radio" ρισκάρουν με μια μουσική περιπέτεια, ένα τολμηρό ντεμπούτο (διπλό cd με 8 συνολικά 15λεπτες συνθέσεις) με αίσιο τέλος. Ταξιδεύουν ως το trip hop των Portishead, χάνονται μέσα στο progressive της δεκαετίας του '70, αγγίζουν τις πιανιστικές μελωδίες του Χατζιδάκι, τις πειραματικές αναζητήσεις του Zappa, την τζαζ του Coltrane, τους ήχους του Γιάννη Χρήστου και δημιουργούν αυτό που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν: "This is not a soundtrack. This is the film". Αξίζει να το δεις..."

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δουλειά σας είναι καταπληκτική ! Αξίζετε μόνο συγχαρητήρια..Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερα λόγια απο εκείνα του Μ.Μηλάτου..αλλά όπως πάντα έπεσα διάνα :)

Ανώνυμος είπε...

Τυχαία διάβασα τη δισκοκριτική στο avopolis.gr. Από εκείνη τη στιγμή είχα μεγάλη περιέργια να ακούσω τη μουσική σας. Μ'αρέσει πολύ η ροκ κι η τζαζ και εσείς συνδυάζετε και τα δύο με έναν μαγικό τρόπο!
Μ'αρέσετε, keep on!

p.s. Κι ένα παράπονο! Εδώ στην περιφέρεια γιατί δε βρίσκουμε το δισκάκι σας, οεο??

nightonearth είπε...

Πρόβλημα με τη διανομή. Πόσο περιφέρεια είσαι? Πες να στο στείλουμε!

 
 
 
 
Edited by © bananiotis