Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2006

Live Παραλήρημα!

Που να πρωτοπάμε!;!... Το φεστιβάλ 2:13 στη γιάφκα του Μικρού Μουσικού Θεάτρου ήδη άρχισε, χάσαμε Βελιώτη με Coti, αλλά θα πάμε ίσως το Σάββατο που παίζει ο Phill Niblock. Απόψε Πέμπτη χάσαμε και Old House Playground που έπαιζαν στο Mad, αλλά μπορεί η βόλτα το Σάββατο να μας βγάλει να τους δούμε στο Nosotros, αλλιώς στις 21 στο After Dark. Καταπληκτικό γκρουπ, ξεχωριστός ήχος, πολύ ωραία αντρική φωνή (Τρύφων rules!) και ...πολύ καλά παιδιά που θα'λεγε και ο Καλυβάτσης. Αύριο Παρασκευή, λέμε να περάσουμε να χαιρετίσουμε Θανασάκη Παπακωνσταντίνου, καθώς τελειώνει τις αθηναϊκές του εμφανίσεις και του χρόνου το καλοκαίρι δεν θα'χει λα λα. Το Σάββατο ίσως να αφήσουμε στην άκρη τις avant-garde ανησυχίες μας και να προσπαθήσουμε να χωθούμε στους Ojos De Brujo. Έχουμε τις πληροφορίες μας ότι αυτό μπορεί να είναι εφικτό. Το ίδιο το γκρουπ έχει πληροφορηθεί την τιμή του εισιτηρίου (45 ευρώπουλα) και σκοπεύει να κάνει κάτι γι αυτό (και για μας που δεν έχουμε), γιατί δεν παίζουν ποτέ με τόσο ακριβό εισιτήριο (λένε). Την Κυριακή θα πάμε στο Παράφωνο να πιούμε τσάι και να ακούσουμε Tabako Trio (Βόμβολος, Μπαντούκ, Μισυρλής). Και, όχι, δεν κλείνει η εβδομάδα! Δευτέρα ξεκινάει στο Περοκέ η παράσταση χορού με μουσική και performance των Mary & The Boy. Ευτυχώς παίζει και την Τρίτη (αλλά και στις 18 και 19 του μήνα), γιατί εμείς θα είμαστε στο Παλλάς για τους e.s.t. (Esbjorn Svensson Trio). Την Τρίτη μάλλον πάλι δεν θα δούμε Mary (πάμε για την άλλη εβδομάδα), γιατί λέμε για Gagarin και Ανάσες των Λύκων με Αγγελάκα και Βελιώτη. Παρασκευή 15, Lost Bodies στο Μικρό Μουσικό και Σάββατο 16, TOOL! Φήμες λένε ότι ο Costinho ενδέχεται να μην συνοδεύσει τη Sophia και τον Boy στο πολυαναμενόμενο live της δεκαετίας, για να πάει να τσεκάρει Bolek (solo!) που θα κάνει opening στη Joan As Policewoman στο Gagarin. Βαρύ πρόγραμμα, ουφ! Και καπάκι μετά έρχεται το μεγάλο πάρτι, όπου έχει να γίνει το έλα να δεις! Σύντομα...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την Παρασκευη νομιζω πως σε ειδα στο 2:13 να βγαζεις εναν ομορφο μικρολογο/παρουσιαση για τους ΓριβαΑ+MechaΟ, μολις πριν παιξουν!..
Αληθευει?..
..Παντως ηταν μια πολυ ομορφα, ιδιαιτερη βραδια!..για οσους δεν πηγαν..οσο και η Πεμπτη βεβαια!..(η οποια περιειχε με την σειρα της, την δικης "ξεχωριστη" ατμοσφαιρα!..)

nightonearth είπε...

anonymous (???) για ποιον ακριβώς μιλάς? Πάντως, η αλήθεια είναι πως κανείς μας δεν βρισκόταν την Παρασκευή στο 2:13 (το 'in a silent way' τρίο διασκέδαζε με τους ήχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου). Πιθανολογούμε πως ο λόγος για τους Γρίβα/Γιώργη δόθηκε από το Βελιώτη, που είναι και ο καλλιτεχνικός υπεύθυνος του φεστιβάλ.

Ανώνυμος είπε...

Χαχα!...(μαλλον μπερδεψα εσας και ακομα πιο πολυ τον εαυτο μου!..)Συγχωρεστε με για την αφελεια μου!..
Aναφερομαι και μιλαω σηγκεκριμενα στον ενικο χωρις να γνωριζω ποιος ειναι ο "κομψος" συγγραφεας του ομορφου σας blog!..
οποτε..Διπλά συνγνωμη αφου υπεθεσα οτι ο ιδιοφυης πιανιστας Costinho:) ειναι αυτος που γραφει στο blog και "αυτος" (ο υποτηθεμενος) που νομιζα οτι ειδα την Παρασκευη!..
Αξιοπεριεργο παντως!..
Βασικα αυτο που ξεγελασε δεν ηταν τα ματια μου(αφου ετσι κι αλλιως δεν εβλεπα καθαρα, υπηρχε κοσμος εκεινη την στιγμη..)αλλα τα αυτια μου!..κι αυτο γιατι ο τροπος κι η χρεια αυτου που μιλησε, ηταν ιδιος με τον τροπο που απηγγηλε το εξαιρετο "..Τοτε μην το κανεις!.." λιγο πριν αρχισετε..στον Διαυλο!..:)
Ετσι λοιπον εξηγουνται ολα!..(χαχα)

...Ευελπιστω να σας δω ολους στο παρτυ!..:)

costinho είπε...

Ωραία είναι αυτά τα μπερδέματα, αφορμή για επικοινωνία. Προς ενημέρωση βέβαια, τα post που υπογράφονται από nightonearth δεν απηχούν συγκεκριμένα τη γνώμη κάποιου. Τα προσωπικά post υπογράφονται με το όνομα του συντάκτη τους αν παρατηρήσεις.

Ελπίζουμε στο πάρτυ να άρεις την ανωνυμία σου και να σε γνωρίσουμε...

 
 
 
 
Edited by © bananiotis