Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2007

κορίτσια στο Κύτταρο!

Η εμφάνιση στο ιστορικό Κύτταρο πλησιάζει. Τρίτη κοντή γιορτή δηλαδή. 18 του μήνα. Και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονούμε, γιατί έχουμε να παίξουμε full set (δηλαδή πάνω από μία ώρα) με την μπάντα σε πλήρη απαρτία εδώ και κάτι μήνες -για την ακρίβεια παραπάνω από ένα χρόνο! Και θα τα παίξουμε όλα (για όλα)! Αρκετά κομμάτια από το πρώτο διπλό μας album (*) -κάποια από αυτά διασκευασμένα (!!!)- καινούρια κομμάτια, αυτοσχεδιασμοί και, φυσικά, αρκετά κομμάτια από το υλικό που μόλις ηχογραφήσαμε (ναι, επιτέλους, τελειώσαμε!), δηλαδή τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου -κάποια από αυτά σχεδόν αγνώριστα μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκαν κατά τις επισκέψεις μας στο όμορφο Μεταξοχώρι. Και κρατώντας για το τέλος το καλύτερο: εννιά κορίτσια (όσες και οι Μούσες) θα γεμίσουν τη σκηνή και τα αυτιά μας με τις υπέροχες μελωδίες-αρμονίες-διφωνίες-διαφωνίες-πολυφωνίες τους. Είναι οι καλές μας Σανάδες και ό,τι και να πούμε γι αυτές είναι περιττό. Εννιά ξεχωριστές φωνές, όλες τους μία και μία (μία από αυτές μας είναι και κατιτίς πιο γνωστή...), σίγουρα η έκπληξη της βραδιάς. Και που'στε ακόμα...


(*) Σχετικά με τη διανομή του πρώτου album, η κατάσταση είναι προβληματική και ζητάμε συγγνώμη γι αυτό. Όσοι βρίσκονται στην Αθήνα, μπορούν να το προμηθευτούν από το Vinyl Microstore (Διδότου 24, Εξάρχεια), ενώ για τη Θεσσαλονίκη καθαρίζει προς το παρόν ο Λωτός (Σκρα 7). Εμείς στέλνουμε με αντικαταβολή οπουδήποτε (απλώς μας στέλνετε ένα mail), όπως και οι φίλοι μας από το νεοσύστατο και δραστήριο label PlayOurMusic -επισκεφτείτε το νέο site τους για να δείτε όλα τα άλλα καλά που έχουν. Σύντομα, ελπίζουμε να έχει λυθεί το θέμα. Άλλωστε, έρχεται και το καινούριο σιγά σιγά...

UPDATE: Ένας καλός φίλος παρατήρησε ότι στην αφίσα δεν αναγράφεται η τιμή εισόδου. Μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει δόλος. Κάποιος δαίμων προφανώς... Η είσοδος για το συγκεκριμένο live κοστίζει 8 ευρώ.

5 σχόλια:

dim juanegro είπε...

και σαν το κύτταρο προκαρυωτικό θα αναζητήσω στο κενό μια αμαρτία
κι ύστερα με την διαίρεση και τον πολαπλασσιασμό
θα πέσει νύχτα επί της γης
σαν ανταρσία
και οι σανάδες, η γλυκιά συμμορία
θα χρωματίσουν το ρεπό σαν απεργία
μια εξορία μακρινή
στην φαντασία...

PanosJee είπε...

Τέλεια χθες και οι Σανάδες μοναδικές; Πότε με το καλό ο δίσκος; Για άτομα που δεν ήρθαν υπάρχει το CD ακόμα στη Τζίνα;

nightonearth είπε...

Χαίρε μεγάλε pap! Ο δίσκος υπολογίζεται προς τα τέλη του Φλεβάρη, θεού θέλοντος και Θανάση επιτρέποντος. Το CD μας προς το παρόν μπορείς να το βρεις μόνο στο Vinyl Microstore (Διδότου 34, Εξάρχεια), αλλά μπορείς να το πάρεις και από εμάς. Να'σαι καλά!

PanosJee είπε...

Είχα έρθει με μια φίλη χθες και έπρεπε να φύγει με το που τελειώσατε οπότε δεν ακούσαμε το encore και τώρα θέλει 2 cd (και για ξαδέρφες στην Αλεξανδρούπολη)!

Τι κάνει το word of mouth ε;

modal_echoes είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
 
 
 
 
Edited by © bananiotis