Δευτέρα, Απριλίου 21, 2008

δημοσιεύσεις

Πάει πολύς καιρός που έχουμε να ενημερώσουμε, ως γκρουπ, για τις μη ζωντανές εμφανίσεις μας. Αυτές, δηλαδή, σε έντυπα και άλλα λογής φυλλάδια, όπου και αφιερώνεται χώρος για αυτό το πάντα αυθαίρετο -όσο και ματαιόδοξο- παιχνίδι των ερωτήσεων-απαντήσεων (μαζί και με καμιά φωτογραφία) πάνω στη βάση της δράσης μας ως ομάδα και όσων πρεσβεύει αυτή η ομάδα στο μουσικό στερέωμα (πσσσσσσσ......). Με σοβαρή την πιθανότητα να μας διαφεύγει κάποια από αυτές στα κάτωθι λινκς που ακολουθούν (είπαμε, πάει και καιρός...) και μη έχοντας κάτι σοβαρότερο ως θέμα για postάρισμα αυτό το καλοκαιριάτικο απόγευμα Δευτέρας, ιδού κάποιες από τις πρόσφατες (ή και παλαιότερες) δημοσιεύσεις που αφορούν τους Night On Earth:

Κατ'αρχήν, δύο πολύ όμορφες κριτικές για τις πρόσφατες συναυλίες μας στο Kinky Kong, πατώντας εδώ και εδώ. (με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την Ευαγγελία Πανταζοπούλου του mixtape.gr και τη Ναταλί Χατζηαντωνίου από την Ελευθεροτυπία). Επίσης, ένα review του Avopolis για το live των Τούρκων Gevende (σούπερ μπάντα!) που ανοίξαμε την περασμένη Πέμπτη μαζί με τους Sugah Galore. Για να τη διαβάσετε, πατήστε εδώ.

Πατώντας εδώ, έχετε μια μικρή (πλην περιεκτική...) συνέντευξη-παρουσίαση στον Ελεύθερο Τύπο από τη Χριστίνα Φαραζή (την οποία επίσης ευχαριστούμε, μαζί με το φωτογράφο Χρήστο Κισατζεκιάν). Πατώντας εδώ κι εδώ, άλλη μια συνέντευξη, στον Παντελή Αντωνιάδη για λογαριασμό του Blow Magazine.

Και ανατρέχοντας κάτι μήνες πριν, μια συνέντευξη-παρουσίαση από το Δημήτρη Αναστασόπουλο στην Ελευθεροτυπία, με αφορμή το αυτοσχεδιαστικό διήμερο 'The Impro Sessions', το Γενάρη στο Μικρό Μουσικό Θέατρο, το οποίο είχαμε επιμεληθεί (το σχετικό λινκ εδώ). Και μια συνέντευξη στην καλή μας Λυδία Τζανουδάκη και τη Μαρία Κουτρούμπα για το enjoy.gr (το σχετικό λινκ εδώ). Τους ευχαριστούμε όλους!

Και μια και μιλάμε για δημοσιεύσεις -ευκαιρία που είναι- ιδού ένα review που έκανε η αφεντιά μου για τη συναυλία των Portishead στο Βερολίνο και δημοσίευσε ευγενικά το mixtape.gr (θενξ Ηλία!). Πατάς εδώ και το διαβάζεις.

Και, άσχετο -μα εντελώς όμως- μια αισχρή είδηση (πάτα εδώ) που αφορά τον αρχιγύφτουλα του αθλητικού σύμπαντος Πελέ, ο οποίος ακόμα αδυνατεί να δεχτεί ότι δεν μπαίνει θέμα σύγκρισης ανάμεσα στους μεγάλους παίχτες ούτε κινδύνευσε ποτέ από αυτή τη σύγκριση. Είναι (ήταν και θα είναι) ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του περασμένου αιώνα, ίσως και του επόμενου. Ποδοσφαιριστής. Επίσης, όμως, φαίνεται ότι δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι, για τον ίδιο αιώνα που μιλάμε, ο θεός, ο ύψιστος, ο παμμέγιστος, ο τρισυπόστατος, ο Ένας, ο ζωοδότης, πράγματι έκανε την εμφάνισή του στη γη. Και είχε και όνομα: Diego Armando Maradona. Θεός.

 
 
 
 
Edited by © bananiotis