Τρίτη, Απριλίου 15, 2008

χαρά

Όμορφα ήταν χτες και προχτές στο Kinky Kong. Πολλή μαυρίλα βέβαια και black metal, ενώ έξω ο καιρός δείχνει να σηκώνει πια άλλες διαθέσεις και εξωστρέφεια. Γι αυτό κιόλας, μαζεύουμε τη full band (τα κομμάτια μας, που θα'λεγε και ο νεοαφιχθείς μπασίστας Πέτρος) και αρχίζουμε τα γιούρια στα κάθε λογής stages. Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αρκετές ημερομηνίες για εμφανίσεις στην Αθήνα (και ίσως κα πιο έξω), για το δίμηνο Μάϊος-Ιούνιος. Σύντομα επίσης θα είμαστε στην ακόμα πιο ευχάριστη θέση να βλέπουμε το νέο μας αλμπουμάκι στα ράφια των δισκοπωλείων (μιας και το πρώτο, το είδαμε για λίγο και δεν το χαρήκαμε -ρουφιάνα διανομή...). Προς το παρόν, μπορούμε να χαιρόμαστε (και πιθανώς και εσείς) για τη support-kamikaze εμφάνιση που θα κάνουμε μεθαύριο Πέμπτη, 17 του μήνα, στο Αν Club στα Εξάρχεια, στη συναυλία των Gevende από την Τουρκία, ενός εξαιρετικού σχήματος folk-γκαζάτης ψυχεδέλειας (με την καλή έννοια όμως). Διοργάνωση της Spinalonga Records (που σημαίνει όλα με επιμέλεια και φροντίδα) και δεύτερο support act, οι Sugah Galore. Πάρε και αφίσα (που περιγράφει τους Night On Earth ως 'better than Waits & Jarmusch combined'!!! ...θα φάμε ξύλο μάλλον...).

Αρχίζει στις 21.30 και παίζουμε πρώτοι. Το εισιτήριο είναι ξεφτίλα τιμή, μόνο 10 ευρώ, αξίζει και μόνο να έρθεις να πάρεις μια γεύση -τι διάολο, τρία γκρουπ θα'ναι...

Επίσης, χαιρόμαστε γιατί θα παίξουμε, και μάλιστα ένα πλήρες live set, στο Bob Theatre Festival που διοργανώνει η τρομερή θεατρική ομάδα των AbOvo το Μάϊο και αξίζει φυσικά τον κόπο να το παρακολουθήσει κανείς στο σύνολό του. Η συναυλία μας θα γίνει μία μέρα πριν το κλείσιμο του φεστιβάλ, το Σάββατο 17 Μαϊου. Εννοείται πως θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες. Και για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ. Λίγο πιο πριν, στις 11 του Μαγιού, έχουμε την εμφάνισή μας στο Ηράκλειο της Κρήτης, τιμώντας το έθιμο του MusicForYourEyesFestival, μαζί με τους Your Hand In Mine από τη Θεσσαλονίκη και τους αγαπημένους Old House Playground. Και για τούτο θα επανέλθουμε.
Και είναι και κάτι άλλα που ψήνουμε για το Μάϊο...

Και που να'ρθει κι ο Ιούνιος. Και τα καλύτερα. Που έρχονται δηλαδή.

1 σχόλια:

Mantalena Parianos είπε...

Με το καλό όσα έρθουν!

Οι μουσικές που μας ταξιδεύουν, καλόι είναι να ταξιδεύουν και αυτές.

 
 
 
 
Edited by © bananiotis