Τετάρτη, Μαΐου 28, 2008

και μαζί και μόνοι

Επιτέλους! Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Μεγάλη για μας τουλάχιστον. Στη σκηνή λοιπόν μαζί με το Θανάση Παπακωνσταντίνου, παριστάνοντας την backing band στα τραγούδια του. Νωρίτερα, βέβαια, θα έχουμε ήδη εμφανιστεί παίζοντας κάποια χιτς (σουξέ, επιτυχίες του σήμερα, επιτυχίες του αύριο -αλλά και του χτες) από το δικό μας ρεπερτόριο. Μεθαύριο Παρασκευή, 30 του μήνα, στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Ούτως ή άλλως όμως, ο σκοπός της εμφάνισης όλων μας (καθώς και των Scab Level, του Γιάννη Χαρούλη και των Χαϊνηδων) είναι ανώτερος: η οργάνωση FARMA συγκεντρώνει χρήματα για τη δημιουργία μικρού υδροηλεκτρικού σταθμού σε κοινότητα της Τσιάπας στο Μεξικό, η οποία υπάγεται στη δικαιοδοσία των Ζαπατίστας (σ.σ.: τρέμω να γράψω τη λέξη 'πατρίδα' και θαρρώ πως η λέξη που προέρχεται από την έννοια 'απόδοση δικαίου' ταιριάζει γάντι). Αντί εισόδου, προτείνεται οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ, ενώ η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30. Για τους περίεργους, ενημερώνουμε ότι εμφανιζόμαστε τρίτοι κατά σειρά και ακολουθεί, όπως είπαμε και παραπάν, η σύμπραξη με το Θανάση. Πριν τη συναυλία, συζήτηση και ενημέρωση για τη δραστηριότητα της οργάνωσης και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες, αναφορικά πάντα με το διαρκή αγώνα για αυτονομία των εξεγερμένων χωρικών της Τσιάπας. Ελάτε. Θα είναι ωραία...
(Ναι, δεν ήταν λάθος. Παραπάν. Αυτός που πηδάει πιο ψηλά από τον Πήτερ Παν. Πήτερ Παραπάν. Αστειάκι. Μάλλον...)

4 σχόλια:

hopkins είπε...

Παιδιά, πότε θα μας έρθετε για κάνα live στη Θεσσαλονίκη; Μακάρι να γινόταν να έρθετε με τον Θανάση (με τον οποίο πιστεύω ότι ταιριάζετε πάρα πολύ), αλλά αυτό φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Ελάτε για καμιά συναυλία!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά, τα σπάσατε στην Πετρούπολη!!!!! Εξαιρετικό το "Νυχτέρι"!!! Πότε με το καλό ο δίσκος;

Μπράβο σας, παιδιά! Η άποψή μου στο
http://syllogikaiproponisi.blogspot.com/2008/05/night-on-earth.html

costinho είπε...

ευχαριστούμε για τις όμορφες κουβέντες! προς ενημέρωση, η κυκλοφορία του νέου δίσκου έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβρη, μια και το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για τέτοια παράτολμα εγχειρήματα!!!... Ν'αστε όλοι καλά!

 
 
 
 
Edited by © bananiotis