Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2009

η πλήρης προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών χωρίς λογοκρισία, χωρίς φόβο, αλλά με πάθος

Ο εχθρός είναι παντού, αλλά κυρίως είναι εδώ. Στα αστικά κέντρα, στα πλοκάμια της μικροοικονομίας των συντηρητικών στρωμάτων, στα κέντρα λήψης αποφάσεων του μεγάλου κεφαλαίου, στους θιασώτες της πολιτικής σκηνής, στα δημοσιογραφικά θεωρεία και τους εργολάβους τους, σε ο,τιδήποτε διαμορφώνει και συμμετέχει στη θεσμική ζωή της Ελλάδος.
Βέβαια, σιγά μη χτυπάμε όλους αυτούς. Προς χάριν της αποτελεσματικότητας των χτυπημάτων μας και της αβίαστης και ανώδυνης υστεροφημίας μας, θα χτυπάμε κανά μεροκαματιάρη μπάτσο που περιπολεί μόνος του. Ούτε ΜΑΤ θα χτυπάμε, ούτε Πρετεντέρηδες, ούτε Βουλγαράκηδες, μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται να επιφέρουμε κανένα σοβαρό πλήγμα ή ρήγμα στη νόρμα και τη δομή του συστήματος αυτού, που να σημειωθεί όμως ότι το απεχθανόμαστε και το πολεμάμε.

Η πρακτική της εκτέλεσης εξυπηρετεί το πρόγραμμα της μόνιμης απειλής που είχαμε ήδη εξαγγείλει στην πρώτη μας ανακοίνωση.
Επίσης, εξυπηρετεί και το πρόγραμμα του Μαρκογιαννάκη που δεν θα χρειάζεται πλέον ταλαιπώριες και αβαρίες στους ένστολους υπαλλήλους του, να τρέχουν σε πορείες και πανηγύρια. Αρκεί να σκοτώνουμε εμείς έναν τυχαίο αραιά και που, και μια χαρά θα περνάει κι εκείνος κάθε νέα μπατσορύθμιση στη Βουλή, μια χαρά νέες αγορές θα κάνει, χημικά, συνολάκια, οπλάκια, σιτροέν ξαρά, μια χαρά νέες προσλήψεις, μια χαρά ένα σωρό κλούβες θα σκορπίζει σε κάθε γωνιά της πόλης, μια χαρά μπατσοκατάσταση θα φτιάξουμε και όποτε εκλείπουν τα άλλοθι για τον και-καλά-πόλεμο στην τρομοκρατία, θα είμαστε εκεί να τους τα δίνουμε.

Τώρα ξέρετε ποιος έχει σειρά... και η λίστα είναι μεγάλη κουφάλες, θα σας χτυπάμε χωρίς κανένα έλεος.
Κι αν δεν το καταλάβατε, στη λίστα μας υπάρχουν μόνο μεροκαματιάρηδες και τυχάρπαστοι, που δεν θα τους κλαίει κανένα σύστημα, παρά μόνο οι οικογένειές τους. Ούτε καν το ίδιο το σύστημα δεν θα κλάψει.

Άλλωστε στη συγκεκριμένη υπηρεσία της Αντιτρομοκρατικής όπως και σ'όλα τα σώματα ασφαλείας, το περιβραχιόνιο του πένθους ταιριάζει πολύ με τις στολές τους.
Όπως ηρωικά ταιριάζει το περιβραχιόνιο της μαλακίας με τις άγνωστες και ανώνυμες φάτσες μας και τους αόριστους και σκοτεινούς σκοπούς μας.

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά φαντασιόπληκτη κυράτσα να προσβάλλει την τιμή και την ιστορία του Ε.Λ.Α. Αν η Σοφία Κυριακίδου συνεχίσει το παραλήρημα και τις ψευτιές της θα της ξεριζώσουμε την γλώσσα, όπως και σε κάθε επίδοξο 'πολυλογά' στο μέλλον. Να το θυμούνται αυτό όλοι οι περίοικοι της περιοχής που αυτοβούλως θα θελήσουν να δώσουν πληροφορίες. Γνωρίζουμε τα ονόματα τους και τα κουδούνια τους, τα αυτοκίνητα τους και τον τόπο εργασίας τους.
Γιατί είμαστε κι εμείς οργανωμένοι. Στα πρότυπα της Ασφάλειας βεβαίως βεβαίως. Είμαστε καλύτεροι μπάτσοι εμείς. Άσε που εμείς δεν υπηρετούμε τον νόμο. Εμείς ΕΙΜΑΣΤΕ ο νόμος. Εμείς επιβάλλουμε τον νόμο. Ό,τι αποφασίσουμε πως είναι νόμος. Και νόμος θα είναι γιατί θα το επιβάλλουμε. Γιατί έτσι γουστάρουμε. Γιατί δεν θα ρωτήσουμε κανέναν σας.

Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό.
Δηλαδή, είμαστε μέσα για ό,τι πιο εύκολο, ανώδυνο και ανεύθυνο. Γιατί αυτό μπορούμε κυρίες μου, τι να κάνουμε... Άλλος ιδρώνει για το μεροκάματό του, άλλος ιδρώνει και για δύο μεροκάματα ακόμα, εμείς δεν θα ιδρώνουμε καθόλου. Για τίποτα και για κανέναν.

Τον λόγο τώρα έχουν τα όπλα και ο ανορθόδοξος επαναστατικός πόλεμος. Γιατί η εξουσία επιβάλλεται αλλά και καταργείται στην κάνη των όπλων.
Το λόγο δεν θα έχει ποτέ ο λόγος και ο ορθόδοξος αγώνας. Το θέμα είναι η εξουσία. Θέλουμε και εμείς εξουσία, γιατί η εξουσία είναι που κινεί τα πάντα, μας αρέσει η εξουσία, δεν είμαστε αντεξουσιαστές ρε κουφάλες, εμείς είμαστε αντ'αυτών εξουσιαστές, θέλουμε κι εμείς να εξουσιάζουμε, έστω αυτούς, έστω κάποιους. Θέλουμε κι εμείς να επιβάλλουμε, ό,τι επιβάλλουμε, θέλουμε κι εμείς όπλα, μπαμ μπαμ και τζέρτζελο να έχει κι άγιος ο θεός. Γιατί δεν είναι μόνο η εξουσία που επιβάλλεται στην κάνη των όπλων -όπως σοφά μας δίδαξαν και οι εχθροί μας άλλωστε, και ζηλεύουμε γι αυτό. Επιβάλλεται και η ύπαρξή μας, μας ξέρετε, μας συζητάτε, μας φοβάστε πιθανώς, είμαστε σημαντικοί, γίναμε σημαντικοί, μαλάκα μου γίναμε σημαντικοί, δεν είμαστε μηδενικά ούτε τελειωμένοι, μαλάκα Γιώργο κοίτα στην τηλεόραση λέει για μας, δεν το πιστεύω ρε πούστη μου, παίζουμε ρόλο, κάτι καταφέραμε, μπήκαμε στο λεξιλόγιο του Πρετεντέρη και του Μάκη, πιθανώς και στου Θέμου μεθαύριο, ασχολούνται οι γιάπηδες μαζί μας, όνειρο, μαλάκα μου απίστευτο, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ!
-Ποιον ρε μαλάκα Στέλιο;
-Ξέρω'γω... Κάποιο ρόλο.

1 σχόλια:

Μεγάλε, καταπληκτική μετάφραση!...
Έτσι ακριβώς, φίλε, έτσι ακριβώς!...

 
 
 
 
Edited by © bananiotis