Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

hello, I'm Johnny ΚΑΣ

Λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Ηρώδειο, διαβάζω, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο απέρριψε τις αιτήσεις τεσσάρων Ελλήνων καλλιτεχνών να εμφανιστούν στο αρχαίο θέατρο: του Γιάννη Πάριου, του Δημήτρη Μητροπάνου, του Κώστα Χατζή και της Αννούλας, βρε, της Βίσση. Μικρή λεπτομέρεια ότι οι τρεις από αυτούς -όχι η Αννούλα δηλαδή- έχουν εμφανιστεί (όχι πολύ) παλιότερα στο συγκεκριμένο χώρο και μάλιστα πολλάκις. Καθώς και άλλοι συνάδελφοι και ανάδελφοί τους μέχρι τώρα όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Καλομοίρα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Σταμάτης Σπανουδάκης, και άλλοι πολλοί, πολλοί πολλοί σου λέω. Το ΚΑΣ αποφάσισε, όπως διαβάζω, ότι δεν θα μετατραπεί ο ιερός χώρος σε σκυλάδικο, αν και δεν απάντησε ποτέ πως και μέχρι τώρα ο ίδιος αυτός χώρος είχε γίνει η κολυμπήθρα του κάθε πικραμένου σκυλά ή μη, που για να πάρει το βάφτισμα της πχιότητας, ξεροστάλιαζε χρόνια στα μανατζερογραφεία και στα υπουργεία. Και φυσικά δεν απάντησε, γιατί κανείς δεν ρώτησε.

Όπως και ποτέ δεν απάντησε γιατί πριν από αρκετά χρόνια είχε απορρίψει αντίστοιχο αίτημα των Pink Floyd, που ήθελαν σα μουρλοί να κάνουν ειδική συναυλία εκεί, εκτός περιοδείας μάλιστα, με σκοπό την ηχογράφηση ζωντανού δίσκου. Ενώ ο Yianni και ο Vangelis, ας πούμε, το έκαναν τελικά. Όπως και ποτέ δεν απάντησε γιατί οι Smashing Pumpkins δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον ιερό χώρο της Πνύκας για ειδικό unplugged σετ, χωρίς βαρύ εξοπλισμό, αλλά η Χαρούλα Αλεξίου μπορούσε να κάνει εκεί ένα 4ήμερο σερί sold out συναυλιών -νομίζω την ίδια εποχή περίπου.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε πως ακόμα και αίτηση να υποβληθεί, δεν έχουν δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναυλία στον ίδιο χώρο ο Michael Jackson, αλλά και ο σπουδαίος Sky Saxon. Ούτε και οι Pink Floyd, όσο και να το θέλετε τώρα. Ούτε κι ο Johnny Cash, κι ας καλοπιάνεται το ΚΑΣ με τέτοιες τυχάρπαστες συνωνυμίες, που θα ήταν και πρώτης τάξεως διαφήμιση εδώ που τα λέμε.

2 σχόλια:

ΜεΛι είπε...

χε, χε δείτε κι αυτό:

http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=57778

προσωπικά η συγκεκριμένη αιτιολογία του ΚΑΣ με πληγώνει σαν φαν, γκρούπι και καμμένη του κερατά ..... και άμα ήμασταν στο Αμέρικα θα τους έκανα μήνυση, αγωγή και ανακοπή που λεγε και ο αείμνηστος Δαμασιώτης......

Τί λες τώρα!... Αρνήθηκαν στους Floyd οι καρεκλοκένταυροι!...

Ρε τους βρωμύλους!...

Τους Seeds δεν τους ήξερα... τέλος πάντων!...

ΚΑΣ, Cash...

 
 
 
 
Edited by © bananiotis