Παρασκευή, Ιουνίου 05, 2009

ας synchρονιστούμε

Επειδή έχει αρχίσει να δημιουργείται ένας μύλος, κοινώς συνεννόηση παντόφλα, σχετικά με την εμφάνισή μας στο Synch (παρ'ολίγο εξαφάνιση) -απ'ό,τι διαπιστώνουμε δεξιά και, κυρίως, αριστερά- ας ενημερώσουμε από εδώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, θα παίξουμε στο φεστιβάλ ετούτο, θα παίξουμε ίσως πιο πειραματικά και ηλεκτρονικά από ποτέ, θα παίξουμε με τη μπάντα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο, ΑΛΛΑ ΟΧΙ τη μέρα και την ώρα που αναγράφεται στα ήδη διανεμημένα φυλλάδια, ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ την πρώτη μέρα του φεστιβάλ, Παρασκευή 13 Ιουνίου. Ήδη και στο επίσημο site του φεστιβάλ, έχει διορθωθεί το σχετικό section και δηλώνει ρητά, πιο ρητά δεν γίνεται, πως οι αφεντιές μας θα πραγματοποιήσουν αυτή την πολυθρύλητη ζωντανή εμφάνιση το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ, και ώρα 00.30 -ας το πούμε μεσάνυχτα ή ξημερώματα Κυριακής- ως εναρκτήριο act του experimental stage, δηλαδή στο αμφιθέατρο πίσω από το main stage.
Όσο για τους τυχερούς που διαβάζουν αυτό το ποστ στην ώρα του (δηλαδή σήμερα Παρασκευή που ανεβαίνει ή το πολύ αύριο Σάββατο) και παράλληλα άτυχους που αντί για τριήμερη απόδραση, έχουν ξεμείνει στην Αθήνα, τουλάχιστον ξέρουν τι έχουν να κάνουν Σάββατο βράδι πριν κοιμηθούν ύπνο δικαίου την τελευταία προεκλογική τους νύχτα. Το μέρος είναι το γνωστό και οικείο Καφέ Αλάβαστρον στην οδό Δαμάρεως, η αφορμή το νέο μεγάλο (ήδη) θρυλικό παρεάκι των JUKEJOINT ALLIGATORS, δηλαδή τίγκα blues, country και άλλα τέτοια αμερικάνικα του κατατρεγμού. Όλα τ'άλλα ιστορία. Από αύριο τουλάχιστον...

Το λάηβ πάρτι ξεκινά μετά τις 11 και κρύβει εκπλήξεις και γκεστ, ενώ αποτελεί παράλληλα την τελετή λήξης της φετινής σεζόν του αγαπημένου παγκρατιώτικου χώρου. Μεγάλες στιγμές.

1 σχόλια:

Αλάβαστρον, δυστυχώς, πάλι, όχι, λόγω ιδίων καλλιτεχνικών υποχρεώσεων... αλλά sync; Γιατί όχι;

 
 
 
 
Edited by © bananiotis