Τρίτη, Δεκεμβρίου 22, 2009

death by drowning

Νεκρός στο ψυχιατρείο κρατουμένων βρέθηκε ένας 45χρονος, ο οποίος ήταν φυλακισμένος πάνω από 10 χρόνια. Μέχρι αυτή τη στιγμή οι συνθήκες θανάτου παραμένουν άγνωστες.......Α, δεν μ'αρέσει αυτό το κανάλι, γύρνα το σε παρακαλώ σ'αυτό που νεκρός βρέθηκε ο κύριος Λαμπράκης........Εντάξει, συγκινήθηκα, βάλε τώρα να δούμε και καμιά άλλη είδηση......Επαναλαμβάνεται, λέει, η δίκη των έξι για τη Μικρασιατική Καταστροφή, μετά από 87 χρόνια....Α, οκ, ασ'το εδώ, φαίνεται σοβαρό αυτό το θέμα. Να μάθω τουλάχιστον τι απεφάνθη η ολομέλεια του Αρείου Πάγου. Μετά φαντάζομαι πως θα διοργανώσει κάποια γκλάμουρ ψηφοφορία ο Σκάϊ για να αποφανθούμε κι εμείς το πόπολο αν πράγματι έγινε ή όχι η Μικρασιατική Καταστροφή και αν ναι, όντως έγινε, μήπως να ψηφίζαμε και για άλλη ιστορική ονομασία, πιο λάητ, πιο λάουντζ, όπως Μικρασιατικό Μπέρδεμα ή Μικρασιατική Αναστάτωση ή Μικρασιατικό Πηγαινέλα, κάτι πιο σύγχρονο τελοσπάντων.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Συμφωνώ με αυτές τις ονομασίες που προτείνεις Κωστή κ σίγουρα θα συμφωνήσει κ η γιαγιά μου πού είχε την χαρά να "μετακομίσει" τότε στον Ελλαδικό χώρο...!

Συγγνώμη!... Ο άγριος πάγος έκανε 87 χρόνια ν' αποφασίσει ή απλά βαρέθηκαν να τα ξύνουν και είπαν ν' ασχοληθουν με κάτι...;

costinho είπε...

Να, μια χαρά και δίκαιο, αξιοπρεπής όρος: Μικρασιατική Μετακόμιση. Να'μαστε όλοι καλά βρε αδερφέ. Να αμβλύνονται οι γωνίες και τα πάθη. Και η ιστορία.

 
 
 
 
Edited by © bananiotis