Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2010

κοινωνικόν

Διαβάζω πως ξεκίνησε τις εμφανίσεις του "μαζί με τους έκπτωτους αγγέλους του" στο Ωδείον, ο Notis Sfakianakis. Μόλις, λέει, κυκλοφόρησε και η πρώτη ενότητα με τίτλο Κοινωνικόν της επερχόμενης τριλογίας του Ματωμένο Δάκρυ και επιστρέφει στο πρώην Έναστρον, το οποίο γκρεμίστηκε και ξαναχτίστηκε εκ νέου. Και μαζί του εμφανίζεται και η Αμαρυλλίς, κάποιοι άλλοι με κάτι αρχικά, TNS, DT, κάτι τέτοια, εταιρείες θα'ναι μάλλον ή τίποτα σύλλογοι, και δεν ξέρω μήπως είναι και κάνας άλλος αρχαίος Έλληνας μαζί του. Φήμες λένε πως καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Ζουράρις, ενώ τα μπαλέτα είναι γνήσιοι απόγονοι των Ελ.

Φήμες, επίσης, θέλουν τον Τεό (Αγγελόπουλο, βεβαίως βεβαίως) να τραβάει τα μαλλιά που ποτέ δεν είχε, για την άρνηση του γνωστού αοιδού να πραγματοποιήσει σύντομο πέρασμα από τη δεύτερη (ή τρίτη) ταινία της τριλογίας, Η σκόνη του χρόνου. "Του χρόνου" του απάντησε ο σταυραϊτός της αθηναϊκής νύχτας που δείχνει να κατέχει κι εκείνος πλέον την τέχνη της τριλογίας (ή κάποια τριλογία στην τέχνη) και δεν έχει ανάγκη τους θολοκουλτουριάρηδες σινεματζήδες.

Κατά τ'άλλα, τα νέα όπως τα ξέρεις. Τα συνηθισμένα. Σε ένα μήνα γεννάει ο δεύτερος έγκυος άντρας. Να, δες το εδώ. Σάλος στην Τουρκία από υπόθεση διδύμων με διαφορετικούς πατέρες. Να, δες κι αυτό εδώ. Βούλωσε και το σύστημα ανακύκλωσης ούρων στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Να, εδώ. Γάμησέ τα.

 
 
 
 
Edited by © bananiotis