Δευτέρα, Μαΐου 31, 2010

Ισραήλ ενωμένο ποτέ νικημένο

Και τώρα είναι η ώρα της σιωπής. Είναι η ώρα να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, της σκέψη μας, τις ευχές μας, τις προσευχές μας, να αγγίξουμε τα χέρια, να πλησιάσουμε τις καρδιές μας, να ταιριάξουμε τις φωνές μας έτσι που να γίνουν μία φωνή, μία λαλιά, μία κραυγή, που μαζί με τα ηρωικά όπλα των ισραηλινών μαχητών και την αυταπάρνηση των αδελφών μας απ'τη Γη της Επαγγελίας, θα ρίξουν στο βυθό και τα τρία σιχαμένα πλοία, θα τους στείλουν όλους στο διάολο, όλους αυτούς τους ακτιβιστές -συριζαίοι μάλλον θα'ναι και δαύτοι. Μετά θα απαιτήσουμε, με κάθε τρόπο, με κάθε ρανίδα του αίματός μας, και κυρίως με ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, να προελάσει ο μεγαλύτερος στρατός που άνδρωσε ποτέ η διεθνής προβοκάτσια, πέρα και από τα όρια των χωρικών ύδατων του. Τεπελένι, Άγιοι Σαράντα, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Κουσάντασι, Εσκί Σεχίρ, πάλι με χρόνια με καιρούς κι αυτά δικά τους να'ναι, και μετά να φτάσουν Βαλκάνια, όλα ίσωμα κι εκεί, όλα λίμπα, να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο, να μας φάνε όλους ζωντανούς, να μας σουβλίσουν, να πιάσουν και Αφρική, να πάνε και μέχρι την Ισπανία και μετά να ανέβουν, Γαλλίες, Γερμανίες, Αυστρίες, όλα ίσωμα λέμε. Να εξαφανιστεί εντελώς η Παλαιστίνη και κάθε υποψία παλαιστινιακού breed, να αφανιστεί το είδος από το χάρτη, πως το λένε, να μην υπάρχει ούτε σε δείγμα στα εργαστήρια των επιστημόνων. Ίσως να μην έχει και πολλή σημασία τότε άλλωστε. Αφού ήδη έχει εξαφανιστεί απ'τα είδη η αξιοπρέπειά μας και η φωνή που καλούσε για έναν άλλο κόσμο, για την άλλη μεριά, ο αφανισμός της έμβιας ύλης θα είναι κάτι το τυπικό, κάτι σαν ληξιαρχική πράξη θανάτου. Δεν θα υπάρχει και κανείς να τον καταγράψει. Όταν έχει πεθάνει ο άνθρωπος μέσα μας, το κουκούλι απ'έξω είναι μια λεπτομέρεια, είναι νεκρά κύτταρα, είναι νεκρός οργανισμός.

Καμιά φορά αργά τα μεσάνυχτα, χαζεύω ένα μελλοντολογικό ντοκιμαντέρ στο κρατικό κανάλι, για να με πάρει ο ύπνος. Έχει τον τίτλο 100 χρόνια μετά τον άνθρωπο ή κάπως έτσι, και προσπαθεί να φανταστεί και να εικονοποιήσει τι θα συμβαίνει στη γη, αν αφανιστεί εντελώς ο άνθρωπος. 100 περίπου χρόνια μετά το Ισραήλ, με εικόνες πραγματικές, καθόλου υποθετικές, καθόλου σεναριακές ή συνωμοσιολογικές, καθόλου στημένες, δεν με παίρνει με τίποτα ο ύπνος.

Το απόγευμα στις 7 έχει διαμαρτυρία έξω από την ισραηλινή πρεσβεία.

3 σχόλια:

"Αφού ήδη έχει εξαφανιστεί η αξιοπρέπειά μας, ο αφανισμός της έμβιας ύλης θα είναι κάτι το τυπικό."
Έτσι απλά, χωρίς αξιοπρέπεια, το κρέας είναι άνευ σημασίας...

Ανώνυμος είπε...

Όχι ότι μου προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη αλλά εχθές έξω από την πρεσβία του Ισραήλ, εκτός από τυος διαμαρτυρόμενους, ήταν και μιλιούνια φασιστών, άξιοι υποτακτικοί του στενότερου πλέον συμμάχου του Ισραήλ στη μεσόγειο. Και με εξοπλισμό κερασμένο φαντάζομαι...

costinho είπε...

Περίεργη φάση αυτή των φασιστών πάντως, εδώ στο Greece -η οποία τους φέρνει και σε εξόχως αμήχανη θέση: από τη μία οφείλουν να κρατήσουν το μετερίζι του αντισιωνισμού και όλο το ρατσιστικό φολκλόρ εναντίον των Εβραίων (δεν είναι τυχαίο ότι θα βρεις στο φέησμπουκ πολλά εθνικοφασιστικά γκρουπ με παλαιστινιακές σημαίες, λιμπερτά, ιντιφάντα κλπ.) και από την άλλη -προκειμένου να δείξουν συνέπεια στον, σχεδόν θεσμικό, ρόλο τους- είναι αναγκασμένοι όπου και όποτε βρίσκουν κομμουνιστές, αριστερούς, αριστεριστές και γενικά διαμαρτυρόμενο κόσμο (στη γλώσσα τους: κομμουνιστές), να τους τσακίζουν, για να μη σηκωθεί ποτέ το κεφάλι. Το μοντέλο του "διαίρει και βασίλευε" σε μία από τις πιο γελοίες αντιφάσεις του, η οποία συνδυάζεται εξίσου γελοία με το ήδη σουρεάλ μιξ ελληνοκεντρισμός και ναζισμός.

 
 
 
 
Edited by © bananiotis