Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2008

there will be blood

Από μία άποψη θα'πρεπε να χαίρομαι. Μεγάλες συναυλίες jazz γίνονται sold out τουλάχιστον δύο βδομάδες πριν. Και αλοίμονό μου, δεν είχα φροντίσει μέχρι τώρα για εισιτήριο. Απ'την άλλη, αν ακούσετε για ανθρώπινες απώλειες και άλλα θύματα στις 2 ή στις 4 του Νοέμβρη, μην τον ψάξετε πολύ τον υπαίτιο. Εγώ θα είμαι με έναν μπαλτά στο χέρι. Πολύ απλά: δεν υπάρχει καμία των περιπτώσεων να μην είμαι στη συναυλία Chick Corea & John McLaughlin, αλλά κυρίως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ BRAD MEHLDAU (με Jeff Ballard στα τύμπανα, μην ξεχνιόμαστε...!). Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον εργαζόμενο στο Παλλάς, ας τον ενημερώσει παρακαλώ για την κατάστασή μου και ας τον προετοιμάσει κατάλληλα. Αν δεν μπω με ειρηνικό τρόπο, θα μπω με άλλο τρόπο... Κάτι θα σκεφτώ μέχρι τότε. Οργανωμένο ντου α λα Λυκαμπέτους να δω σε συναυλία jazz και τι άλλο στον κόσμο...!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai gia na mhn bre8eis se ayth thn axarh katastash sou 8ymizw oti stis 25 Noembrh paizei o Herbie sto megaro... opote apo nwris authth fora! Ante kala na peraseis re!

costinho είπε...

I know, I know... Η προπώληση ανοίγει στις 4 Νοεμβρίου, έχουν γνώση οι φύλακες. Αλλά, ούτως ή άλλως, μπορεί να είμαι στη φυλακή μέχρι τότε. Ή πάλι θα πρέπει να ψάχνω τον Mehldau να με χώσει στην guest list. Και δεν ξέρω που να τον βρω. Στο κινητό του δεν μπορώ να τον πιάσω. Πάλι σε περιοδεία θα είναι ο μπαγάσας...

Ανώνυμος είπε...

ante elpizw na mhn se piasoun kai na ta poume tote apo konta file m!

Ανώνυμος είπε...

Βγάλε το γυαλί ρε Μπραντμελντάου!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάνε μας τη χάρη ρε Ημερχοτέπ!!!...

 
 
 
 
Edited by © bananiotis